tgc

Tájékoztatjuk, hogy irodánkban a járványügyi helyzetre való tekintettel a személyes ügyfélfogadás ideiglenesen szünetel.


Hasznos információk


KHR

A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR), korábbi néven BAR olyan nyilvántartási rendszer, amely a magánszemélyek és vállalkozások, ügyfél- és hitelszerződés-adatait (valamint a törvényben meghatározott egyes mulasztásokkal, visszaélésekkel kapcsolatos adatait) tartalmazza. Visszaélésekre vonatkozó adat lehet pl. hamis okirat használata, bankkártyacsalások, késedelmes fizetés, stb. A KHR tartalmazza továbbá valamennyi hitelszerződés adatait (pozitív adóslista), így hiteligényléskor a kérelmező kedvező hiteltörténete előnyt jelenthet.

Követeléskezelés lépései

Ügyfelek – Fogyasztók tájékoztatása első lépésben levélben történik.
Ügyfelek – Fogyasztók tájékoztatása második lépésben telefonon keresztül is történhet. A telefonos tájékoztatás az Irodai nyitvatartási időben történik, rögzített vonalon.
Ügyfelek – Fogyasztók tájékoztatása személyes felkeresésen keresztül is történhet. A Magyar Nemzeti Bank 2/2019. (II.13.) számú ajánlása a fogyasztóval szembeni követeléskezelési tevékenységről a V.5.33 pontja szerinti idősávban történik meg.

Teljesítési Megállapodás

A teljesítési megállapodások esetében Cégünk nem alkalmaz saját általános szerződési feltételeket. A Cash&Collect Kft. minden esetben a mindenkori megbízói általános szerződési feltételeit alkalmazhatja, amelyet a Megbízó honlapján érhet el.